foto

Pierre Jansen

  • nar. 28.2.1930
    Roubaix, Francie
  • zem. 13.8.2015 (85 let)
    Saint-Pierre-le-Déchausselat, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Dítě jako dědictví (TV film)
1991 Boulevard des hirondelles
Piège, Le (TV film)
1990 Invité clandestin, L' (TV film)
1989 Danse du scorpion, La (TV film)
Folle journée ou Le mariage de Figaro, La
1988 La Croisade des enfants (TV film)
1985 Entre chats et loups (TV film)
1984 Rebelote
Scénario défendu, Le (TV film)
1982 Affinités électives, Les (TV film)
Sept jours du marié, Les (TV film)
Velký bratr
1981 Mon enfant, ma mère (TV film)
T'es grand et puis t'oublies (TV film)
Un petit paradis (TV film)
1980 L'homme en fuite
Le cheval d'orgueil
Mont-Oriol (TV film)
Oeil du maître, L'
1978 Filmový román (TV film)
Violette Nozière
État sauvage, L'
1977 Alice ou la dernière fugue
Krajkářka
1976 Mords pas, on t'aime
Nuit d'or
1975 Nevinní se špinavýma rukama
Una gita di piacere
1974 Le Cri du cœur
Nada
Zum Abschied Chrysanthemen
1973 Krvavé svatby
1972 Acéra ou le bal des sorcières
Doktor Popaul
1971 Deset strašných dní
Sauveur, Le
1970 Roztržka
Řezník
1969 Bestie musí zemřít
Main, La
1968 Laně
Nevěrná žena
Plameny nad Jadranem
1967 Korintská silnice
The Happening
Vražedné šampaňské
1966 Cíl 500 miliónů
Demarkační čára
1965 Modrý Panter
Četa 317
1964 Le Tigre aime la chair fraîche
Nejkrásnější podvody světa
1963 Landru
Ophélia
1962 Les sept péchés capitaux
1961 Les godelureaux
1960 Hezké holky

TV seriály

1988 Tourbillons (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky