foto

Kemal Görgü

  • nar. 5.1.1956 (64 let)
    Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Golan
2013 Něha
2010 Bella & Real - The Movie
2002 Hus i helvete
1994 Den vite riddaren (TV film)
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2003 Vera med flera (TV seriál)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pensionat Pärlan (S01E05)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1990 Destination Nordsjön (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky