foto

Ian Lloyd Anderson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Odložený let
2013 Scratch
2008 Dorothy Mills

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Dar (S05E07)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace