foto

Henning Gissel

  • nar. 23.7.1942
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 23.6.2002 (59 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
1985 Der Schrei des Shi-Kai (TV film)
1984 Tatort - Geburtstagsgrüße (TV film)
1982 Behaltet Mut (TV film)
1981 Am Wannsee ist der Teufel los (TV film)
1976 Die neuen Leiden des jungen W. (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
1972 Liebe Mutter, mir geht es gut
1971 Besuch der Tochter (TV film)
1970 August der Starke - Ein ganzes Volk nennt ihn Papa (TV film)
Opfer (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
1967 Gerhard Langhammer und die Freiheit (TV film)

TV seriály

1994 Rosa Roth (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1982 Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
1978 Sechs Millionen (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)

Dokumentární

1985 Käthe Kollwitz - Zeugin ihrer Zeit (TV film)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky