foto

Reinhard Vom Bauer

  • nar. 1945
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 'Ne günstige Gelegenheit
1989 Quatre mains
1985 Hart an der Grenze
1984 Tatort - Heißer Schnee (TV film)
1981 Es geht seinen Gang oder Mühen in unserer Ebene (TV film)
Malou
1980 Svabica (TV film)
Záhadný vzorec
1971 Unterwegs nach Kathmandu (TV film)

TV seriály

1982 Stück Himmel, Ein (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace