foto

Ekkehard Fritsch

  • nar. 8.2.1921
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 4.11.1987 (66 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Durchreise - Die Geschichte einer Firma (TV film)
1984 Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
1981 Das waren noch Zeiten - Kleine Geschichten von Kalke & Söhne (TV film)
1975 Damals wie heute (TV film)
Frau Luna (TV film)
1973 Das Wandern ist Herrn Müllers Lust
So'n Theater (TV film)
1972 Die Geisha (TV film)
Eine Handvoll Brennesseln (TV film)
Hofball bei Zille - Musikalisches Spiel im Berliner 'Milljöh' (TV film)
1971 Brautwerbung (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Der tägliche Rummel (TV film)
Mit Vollgas ins Glück - gehupt wie gesungen (TV film)
1969 Amerika oder der Verschollene (TV film)
Attentat auf den Mächtigen (TV film)
Der Kerl liebt mich - und das soll ich glauben?
Hunderttausend Taler (TV film)
1968 Der Partyphotograph
Familie Musici (TV film)
1967 Hugenberg - Gegen die Republik (TV film)
Pension Clausewitz
Předsvatební cesta
1964 Der Doktor (TV film)
Glanz und Elend einer großen Karriere (TV film)
Im Tingeltangel tut sich was (TV film)
Widerstand, Flucht und Ende (TV film)
1963 Zámek Gripsholm
1962 Die Insulaner (TV film)
1954 Mädchen mit dem Brokatmantel (TV film)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV film)
1953 Berlin im Lied (TV film)
Der Fall Sieveking (TV film)
Einzug der Plagiatoren - 'Man nehme...' (TV film)
Signale aus dem Äther (TV film)
Straßenbummel (TV film)
Was nicht im Baedecker steht: Bitte, einsteigen zu Käses Rundfahrt! (TV film)

TV seriály

1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Die rote Kapelle (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1969 Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
1965 Oma ist noch besser (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
1956 Wer hat recht? (TV seriál)

Host

TV pořady

1974 Die Montagsmaler (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Sie und Er im Kreuzverhör (TV pořad)
1970 Drei mal neun (TV pořad)
1961 Was ich noch sagen wollte... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky