foto

Baidžaku Nakamura

  • nar. 12.12.1955 (64 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Giwaku (TV film)
Inemuri Iwane
Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2018 Sakamiči no Apollon
2016 Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
Mómoku no Jošinori-sensei (TV film)
2014 Curi deka 5 (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2014 (TV film)
2013 Ikkjú-san 2 (TV film)
2012 Ikkjú-san (TV film)
Vítej zpět, Hayabuso!
2011 Onihei gaiden: Jousagi no Kakuuemon (TV film)
Smrt samuraje
Usagi Drop
2009 Šinano no Koronbo džiken fairu 18: Entenraku ga kikoeru (TV film)
2008 Sanjuman-nin no Kiseki — Nidome no Happi Basudei (TV film)
Tókjó daikúšú (TV film)
Yukkuri Aruke, Sora wo Miro (TV film)
Šinano no Koronbo džiken fairu 16: Ganbó no renkan
Šinano no Koronbo džiken fairu 17: Tóno sacudžin džiken (TV film)
2007 Akanezora
Sugata Sanshiro
2006 Curibaka nišši 17
Futó fukucu
Yubisaki de Tsumugu Ai (TV film)
Šinano no Koronbo džiken fairu 11: Umorebi (TV film)
2005 Curibaka nišši 16
Jato (TV film)
2004 Akai Tsuki (TV film)
Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
2003 Ao no honó
Onsen wakaókami no sacudžin suiri 12 (TV film)
Onsen wakaókami no sacudžin suiri 13 (TV film)
2002 Curibaka nišši 13: Hama-čan kiki ippacu
Soumrak
2001 Distance
Ká-čan
2000 15-Sai: Gakkó IV
1998 Curibaka nišši 10
Hana no Oedo no curibaka nišši
Taian ni butsumetsu
1992 Rakujó

TV seriály

2020 Hamura Akira: Sekai de mottomo fuun na tantei (TV seriál)
2018 Momikešite fuju (TV seriál)
Šitamači Rocket (TV seriál)
2017 Gomen, aišiteru (TV seriál)
Onna džóšu Naotora (TV seriál)
2016 Denšiči toriminičó (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
2014 Arisu no Toge (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Keibuho Kishima Yaichi (TV seriál)
2012 Sósa čizu no onna (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2010 Akakabu Kendži Kjótohen (TV seriál)
Sakuja kono hana (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
2009 Tsubasa (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2007 Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
2001 Ninjo Shigure Machi (TV seriál)
1998 Makasete Darling (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1982 Tóge no gunzó (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky