foto

Melanie Blocksdorf

  • nar. 15.3.1976 (44 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mein Sohn Helen (TV film)
2013 Zahltag - Nicht mit uns!
2012 Katie Fforde: Diagnóza láska (TV film)
Mich gibt's nur zweimal (TV film)
2010 Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
2009 Můj Džin z lahve a já (TV film)
2008 Giacomo Puccini - Die dunkle Seite des Mondes (TV film)
2007 Mitte 30 (TV film)
2004 Propaganda (TV film)
2003 Der letzte Lude
Kommando Holger Meins (studentský film)

TV seriály

2017 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Tajemství Estonie (E03)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Třídní sraz (S01E11)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babymacher (S01E06)
2009 Einfach Bach! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Sebevražedné komando (S13E12)
2006 Angie (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
2005 König von Kreuzberg (TV seriál)
Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bücherwahn (S05E04)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)

Dokumentární

2006 Unser Reigen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky