foto

Kenta Satoi

  • nar. 14.5.1957 (63 let)
    prefektura Čiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inemuri Iwane
2016 Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
Tamio bangai hen (TV film)
2015 Ai o cumu hito
Meikyu Sousa (TV film)
Supesharisuto 3 (TV film)
Supesharisuto 4 (TV film)
2014 Keiji (TV film)
Saikó no omotenaši (TV film)
Supesharisuto 2 (TV film)
2013 Supesharisuto (TV film)
2012 Kuroneko Rúší
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 57 (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Se no Me (TV film)
Tokusó saizensen 2012
Tokusó saizensen x Playgirls 2012
2010 Kamen Raida x Kamen Raida: Ozu & Daburu feat. Sukaru Movie Taisen Core
Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Ekiro (TV film)
2008 24 Jikan Atatamemasu ka? Shippu Doto Konbini-den (TV film)
Aiba Monogatari (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 24 (TV film)
2007 Kudo Shinichi no Fukkatsu! Kuro no Soshiki to no Taiketsu (TV film)
2006 Miracle Banana
2004 Akai Tsuki (TV film)
2003 Namahoso wa Tomaranai (TV film)
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2002 Království koček
2001 Góka kjakusen kurúzu sacudžin annai (TV film)
1999 Saimin
1998 Amagi Goe (TV film)
Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Konna koi no hanaši (TV film)
Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
学校の怪談3

TV seriály

2020 Suits (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
Keidži Zero (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Mirror twins (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Harassment Game (TV seriál)
99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2017 Aka no šó (TV seriál)
Keibuho Jabe Kenzó: Džinkó zunó VS Džinkó zumó (TV seriál)
2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Nonmama hakušo (TV seriál)
Saigo no resutoran (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Curibaka nišši (TV seriál)
Haretsu (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Kami no cuki (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu (TV seriál)
Kjó wa kaiša jasumimasu (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
Taira no Kijomori (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Jókai ningen Bemu (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Sekando bajin (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Bóčó mania 09 (TV seriál)
Cubasa (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Ohitori sama (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Jume o kanaeru zó (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Kaikjó (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
Tójama no Kin-san (TV seriál)
2006 2nd House (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
2005 Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Marusa!! (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Haru ranman (TV seriál)
Koisuru Top Lady (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
Satorare (TV seriál)
2001 Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki (TV seriál)
Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
2000 29-sai no Yuutsu Paradise Thirty (TV seriál)
Aijin no Okite (TV seriál)
Hanamura Daisuke (TV seriál)
1999 Kasóken no onna (TV seriál)
Kizu Darake no Onna (TV seriál)
Rindžin wa hisoka ni warau (TV seriál)
Teppen (TV seriál)
1998 Glass no Kamen 2 (TV seriál)
Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)
Kaseifu wa mita (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
Psychometrer Eiji (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)
Risky Game (TV seriál)
みにくいアヒルの子 (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
1994 Watashi no Unmei (TV seriál)
1991 101-kai me no puropozu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky