foto

Melissa Stribling

  • nar. 7.1.1926
    Gourock, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 22.3.1992 (66 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Frankenweenie: Domácí mazlíček - a.z.
1988 Paris by Night
1976 Feelings
1974 Confessions of a Window Cleaner
Mission: Monte Carlo - a.z.
1971 Crucible of Terror
1968 Jen když se chechtám
Journey Into Darkness
1966 Road to Saint Tropez
1961 The Secret Partner
1960 Liga gentlemanů
1958 Dracula
The Man Who Sold Death (TV film)
The Safecracker
1957 Murder Reported
1956 Behind the Headlines
1955 Out of the Clouds
1954 Thought to Kill
1953 Decameron Nights
Noose for a Lady
1952 Crow Hollow
Ghost Ship
Wide Boy

TV seriály

1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1977 The New Avengers (TV seriál)
Angels of Death (S02E02)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
No Exit (TV seriál)
1971 The Passenger (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Powerswitch (E05)
1969 The Inside Man (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Dokumentární

2010 A History of Horror with Mark Gatiss (TV seriál) - a.z.
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky