foto

Dennis Andres

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Blueprint to the Heart (TV film)
Feel the Beat
Hint of Love (TV film)
2019 A Wakefield Project
2018 No Escape Room (TV film)
2017 Defective
2016 Apoštol Petr
Bed of the Dead
2015 Ingress
Lady Psycho Killer

TV seriály

2020 Zpátky do práce (TV seriál)
Nikdo nepřijde (S04E04)
Muž v mexické masce (S04E03)
2019 Zpátky do práce (TV seriál)
Co to bude (S03E13)
Kravaťáci (S03E11)
Zbraně a podraz (S03E09)
další epizody (6)
2018 Zpátky do práce (TV seriál)
Vzpomínání (S02E13)
Kdyby ženy musely rodit (S02E12)
Mýval (S02E11)
další epizody (11)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Princezna bojovnice (S04E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tajemství a lež (S12E09)
2017 How to Buy a Baby (TV seriál)
Star Trek: Discovery (TV seriál)
Bytost, nebo zbraň (S01E04)
Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sakra (S01E12)
Sbohem, Kate (S01E11)
další epizody (9)
Dark Matter (TV seriál)
Welcome to the Revolution (S03E03)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Útěky (S01E05)
2009 Kuriózní a neobvyklá úmrtí (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hollywoodské vraždy (TV seriál)
2012 Motives & Murders: Cracking the Case (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky