foto

Laetitia Gabrielli

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Moi et mon blanc
Poil de carotte (TV film)
2001 Pourquoi t'as fait ça?
1992 Room Service
1988 Juillet en septembre
1984 Parents ne sont pas simples cette année, Les
1983 Dobrodruh
Flics de choc
Ring
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
Večírek 2

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
École des passions, L' (TV seriál)
1995 Dívky od vedle (TV seriál)
Entrevue (S01E167)
La Vie continue (S01E166)
La Fuite (S01E165)
další epizody (19)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Des conseils avisés (S01E148)
Récéptions (S01E147)
Les Chiens de faïence (S01E146)
další epizody (7)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1985 Jeu, set et match (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace