foto

Susumu Kobajaši

  • nar. 15.4.1954
    Ueda, prefektura Nagano, Japonsko
  • zem. 16.5.2012 (58 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Raifu izu deddo
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Samajoizakura (TV film)
2008 Five (TV film)
Hana jori dango: Fainaru
2006 Tada, kimi o aišiteru
Tegami
2004 Satsui (TV film)
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
1998 Issho asonde kurashitai
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)

TV seriály

2014 Hanayome Noren (TV seriál)
2011 Hanayome Noren (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
2010 Hanayome Noren (TV seriál)
Madžisuka gakuen (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Shiroi haru (TV seriál)
2008 Dageki Tenshi Ruri (TV seriál)
Fudžiko F. Fudžio no Parallel Space (TV seriál)
Osen (TV seriál)
Taijó to umi no kjóšicu (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Džódan dža nai! (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
Hadashi no Gen (TV seriál)
Hana jori dango 2 (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
Sakura-šo no onnatači (TV seriál)
2006 2nd House (TV seriál)
Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
Sweets Dream (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
2002 Koisuru Top Lady (TV seriál)
Satorare (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1995 Džinsei wa džodžo da (TV seriál)
Station (TV seriál)
1994 Imôto yo (TV seriál)
Otoko girai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky