foto

Chris Manley

  • nar. Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2013 Noon
Zpropadené dědictví
2012 Americana (TV film)
2010 Tough Trade (TV film)
2007 Holky fotbal nehrajou
2006 Prokletí hrobky faraona Tutanchamona (TV film)
2005 Neo Ned
2003 Big Empty, The
Poslední šance (TV film)
Tapped Out
Zločinné myšlenky
2002 Dahmer
Ohrožené druhy
The Stickup
Under the Influence
2001 Shut Yer Dirty Little Mouth
To Protect and Serve
Wolf Girl (TV film)
2000 Suicide Club, The
1998 My Mother Dreams the Satan's Disciples in New York
Running Woman
1997 Irish Whiskey

TV seriály

2017 Soumrak templářů (TV seriál)
You’d Know What to Do (E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Vhodný dárce (E01)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Nerušit (S02E10)
2015 Masters of Sex (TV seriál)
Full Ten Count (S03E12)
Through a Glass, Darkly (S03E10)
High Anxiety (S03E09)
další epizody (8)
American Horror Story (TV seriál)
Room 33 (S05E06)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Ztracený obzor (S07E12)
další epizody (8)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
Časová pásma (S07E01)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
další epizody (11)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Vánoční valčík (S05E10)
Temné stíny (S05E09)
další epizody (11)
2011 Pomsta (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (13)
2009 State of Romance (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Cikánka a tulák (S03E11)
další epizody (13)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Smetánka (S02E11)
další epizody (13)
2007 Drive (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Let (S01E22)
Dnes večer (S01E20)
Finta (S01E18)
další epizody (5)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Jeden z kola ven (S01E12)
Kejkle (S01E10)
Dědek (S01E08)
další epizody (6)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1999 Phantom Eye, The (TV seriál)

Dokumentární

2006 Coachella (koncert)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Masters of Sex (TV seriál)
Undue Influence (S03E04)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na útěku (S07E05)
Exkurze (S07E03)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Potopa (S06E05)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace