foto

Roger Fellous

  • nar. 4.1.1919
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 4.2.2006 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Famille fou rire (TV film)
1987 Commando Mengele
1985 Cameroon Connection
1984 Bílý oheň
Extases anales
L'Araignée de satin
1982 Les filles du camping
1981 12 Švédek v Africe
Les Bidasses aux grandes manoeuvres
1980 Aventures de guidon fûté, Les
Immorale, L'
Langues s...
Mieux vaut être riche et bien portant que fauché et mal foutu
1979 On est venu là pour s'éclater
Pénétrez-moi par le petit trou
1978 Les Bidasses au pensionnat
Ondées brûlantes
1977 Belles d'un soir
Délires porno
Je suis une belle salope
Jouissances recto verso
La grande baise
Marche pas sur mes lacets
1976 Blue Ecstasy
Luxure
Mé noci s Alicí, Penelopou, Arnoldem, Maude a Richardem
Plaisirs solitaires, Les
Échanges de partenaires
Šokující!
1975 Infidélités
Mille et une perversions de Felicia, Les
Mluvící sex
1974 Q
The Third Cry
1973 Bananes mécaniques
Profession: Aventuriers
1971 Chronique d'un couple
Marný útěk
1970 Alyse et Chloe
La Rose écorchée
Teresa
1969 Mladý pár
1968 Sexyrella
1965 Bonne occase, La
Corrida pour un espion
1964 Amour à la chaine, L'
Deník komorné
Francoise aneb Život v manželství
1963 Jean-Marc aneb Život v manželství
Meč a váhy
Verspätung in Marienborn
Žebrácká opera
1962 La Chambre ardente
1961 Napoléon II, l'aiglon
1960 Laskominy
Le Passage du Rhin
Marche ou crève
1959 Bobosse
Fric, Le
Julie la rousse
Les Affreux
1958 Chaque jour a son secret
1957 Miss Catastrophe
Quelle sacrée soirée
1956 Aventura de Gil Blas, Una
Ce soir les jupons volent
1955 Cherchez la femme
Crâneur, Le
Une fille épatante
1954 Dix-huit heures d'escale
Les Clandestines
Marchandes d'illusions
Tourments
1953 Témoin de minuit, Le
1950 Nuit des étoiles, La
1949 Un trou dans le mur
1930 Un trou dans le mur

TV seriály

1991 Cas de divorce (TV seriál)
1989 Salut les musclés (TV seriál)
1976 Chirurgien de Saint-Chad, Le (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)
1967 Poklad na ostrově (TV seriál)
Die Entscheidung (E04)
1966 Poklad na ostrově (TV seriál)
Das Blockhaus (E03)
Der Schiffskoch (E02)
Der alte Freibeuter (E01)
1965 Histoires d'hommes (TV seriál)
Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)

Dokumentární

1979 Exhibition 79
1978 Exhibition 2
1976 Les pornocrates
1975 Exhibition
Prostitution

TV pořady

1981 7 sur 7 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky