foto

Takashi Kawahara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Cesta k bankrotu
Massacres
1990 Baie des Anges connection (TV film)
Les bottes de sept lieues (TV film)
1989 Boj o slávu
Kód 88 (TV film)
1988 Asijské stigma
1986 Sharma and Beyond
Zobej rozinky
1985 Bon Voyage (TV film)
Le Soulier de satin
1984 Gwendoline
Pomsta opeřeného hada

TV seriály

1992 Virtual Murder (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
Nouvelles de Marcel Aymé (TV seriál)
1988 Un château au soleil (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky