foto

Clifton MaCabe Murray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Noc v muzeu 2
Pouliční rváč
2006 Super náhradník

TV seriály

2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Leak (S01E17)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lekce číslo jedna (S04E07)
2006 Smallville (TV seriál)
Třídní sraz (S06E05)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Hledá se Nimmo (S02E03)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace