foto

Kurt Junek

  • nar. 31.7.1934
    Wien, Rakousko
  • zem. 1992
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1990 Die Erpressung (TV film)
Tatort - Seven Eleven (TV film)
Vierte Mann, Der (TV film)
1989 Tatort - Blinde Angst (TV film)
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
Wiener Walzer (TV film)
1987 Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
Tatort - Superzwölfer (TV film)
1980 Maria Theresia (TV film)

TV seriály

1987 Schatz des Kaisers, Der (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der letzte Mord (S01E199)
Wunschlos tot (S01E196)
1986 Místo činu (TV seriál)
Wir werden ihn Mischa nennen (S01E186)
1984 Místo činu (TV seriál)
Der Mann mit den Rosen (S01E163)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
Der gute Engel (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord in der U-Bahn (S01E150)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1988 Wiener Walzer (TV film)

TV seriály

1987 Místo činu (TV seriál)
Wunschlos tot (S01E196)
1986 Místo činu (TV seriál)
Wir werden ihn Mischa nennen (S01E186)
1984 Místo činu (TV seriál)
Der Mann mit den Rosen (S01E163)

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky