foto

Gerhard Dorfer

  • nar. 23.11.1939 (79 let)
    Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Láska kvete v každém věku (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2005 Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2004 Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
Verflüchtigung
2003 Himmel, Polt und Hölle (TV film)
Polterabend (TV film)
2001 Blumen für Polt (TV film)
Spiel im Morgengrauen (TV film)
2000 Polt muss weinen (TV film)
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
Tatort - Mein ist die Rache (TV film)
1995 Tatort - Die Freundin (TV film)
1994 Tatort - Ostwärts (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1991 Heldenfrühling
Mirakel
Tatort - Telefongeld (TV film)
1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)
1989 Randevú Budapesten
Tatort - Blinde Angst (TV film)
Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1987 Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
Tatort - Superzwölfer (TV film)
1986 Tatort - Alleingang (TV film)
Tatort - Das Archiv (TV film)
Tatort - Der Tod des Tänzers (TV film)
1985 Tatort - Nachtstreife (TV film)
Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)
Kottan ermittelt - Smokey und Baby und Bär (TV film)
Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1966-1976 (TV film)
Gegenlicht (TV film)
In Zeiten wie diesen (TV film)
1982 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1948-1960 (TV film)
Phönix an der Ecke (TV film)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1979 Feuer! (TV film)
Kirche zu verkaufen (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
Jagdgast, Der (TV film)
1977 Alzire aneb nový kontinent
Der Bauer und der Millionär (TV film)
Der Einstand (TV film)
San Gottardo
1976 Konfrontation
Pomocník
1974 Arme klauen nicht (TV film)
1973 Smrt ředitele blešího cirkusu
1972 Fegefeuer in Ingolstadt (divadelní záznam)
1971 Klassenkampf (TV film)
1967 Der rasende Reporter - Egon Erwin Kisch (TV film)

TV seriály

2009 Die Lottosieger (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)

Dokumentární

2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky