foto

Michel Charrel

  • nar. 13.9.1936 (82 let)
    Tarare, Rhône-Alpes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 M
Milenec na jeden den
2016 Venkovský lékař
2015 Ve stínu žen
2005 Pravidelní milenci
1992 La Controverse de Valladolid (TV film)
1991 Le Brasier
1988 Gandahar
1982 Il n'y a plus d'innocents (TV film)
1981 Rembrandt de Verrières, Le (TV film)
Vosička
1980 1947: La première crise de la IVº république (TV film)
Penzion rozkoše
1979 Les Gardiennes du pénitencier
Strategia per una missione di morte
1978 Chaussette surprise
Na východ od Berlína
Plein les poches pour pas un rond...
1977 Marche pas sur mes lacets
Train spécial pour SS
Violette & François
1976 Dobrák a zlí lidé
Trouble-fesses, Le
Vécés étaient fermés de l'interieur, Les
1975 Demoiselles à péage, Les
Filles du Golden Saloon, Les
Les tringleuses
Monsieur Jadis (TV film)
Nenapravitelný
Povídka o policajtovi
Prostitution clandestine
Rêves pornos - herec, a.z.
Sérieux comme le plaisir
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
Beau-François (TV film)
Convoi de femmes
Hommes de joie pour femmes vicieuses
Par ici la monnaie
1973 Bananes mécaniques
Sourire vertical, Le
Équipe ou Le roman des fortifs, L' (TV film)
Číňané v Paříži
1972 Caïds, Les
Fossés de Vincennes, Les (TV film)
Humeur vagabonde, L'
Kean: Un roi de théâtre (TV film)
Le moine
Nez d'un notaire, Le (TV film)
1971 Bažanti
Dossier prostitution
La maison sous les arbres
Šelest na srdci
1970 Cinquante briques pour Jo
Claude et Greta
Je suis une nymphomane
La Rose écorchée
Peau de torpedo, La
Piti Piti Pa
Poslední adresa
Poslední skok
1969 Appelez-moi Rose (TV film)
Bestie musí zemřít
Faites donc plaisir aux amis
Le quai du désir
Sicilský klan
Trafic de filles
Traquenards, Les
Zlatá vdova
1968 Goto, ostrov lásky
Main noire, La
Nepřemožitelná Leontýna
Nevěrná žena
Paša
Tito muži rodiny
Vivre la nuit
1967 Geheimnisse in goldenen Nylons
Kráska dne
L'invention de Morel (TV film)
Le Voleur d'enfants (TV film)
Risques du métier, Les
1966 Trois enfants... dans le désordre
Zahradník z Argenteuil
1965 Chant du monde, Le
Le Vampire de Düsseldorf
Les Grandes gueules
Trois chambres à Manhattan
1964 Fantomas
Nejkrásnější podvody světa
Tigre aime la chair fraiche, Le
Vlak
1962 Fort-du-fou
Gentleman z Epsomu
1911 Romain Kalbris

TV seriály

2018 Hippocrate (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2007 Reportéři (TV seriál)
1981 Dickie-roi (TV seriál)
Sans famille (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
1977 Lune papa, La (TV seriál)
Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
Vie de Marianne, La (TV seriál)
1975 Homme sans visage, L' (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Un curé de choc (TV seriál)
1973 Alphomega, L' (TV seriál)
Karatekas and co (TV seriál)
L'éducation sentimentale (TV seriál)
Un tyran sous la pluie (TV seriál)
1971 La maison des bois (TV seriál)
Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Enquęteurs associés, Les (TV seriál)
1968 Diables au village, Les (TV seriál)
Thibaud (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Korzáři (TV seriál)
Poklad na ostrově (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace