foto

Roger Murbach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
1999 Liebe versetzt Berge (TV film)
1997 Kreuzfeuer (TV film)
1996 Tempo
1993 Indien
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1979 Tatort - Der King (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
Hans im Glück (TV film)
1972 Außenseiter (TV film)
1970 Hans im Glück (TV film)
1967 Der Bauer als Millionär (divadelní záznam)
1961 Bauer als Millionär, Der

TV seriály

1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky