foto

Gabriela Benesch

  • nar. 29.7.1965 (54 let)
    Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inga Lindström: Tajná seznamka (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Rodinná firma (TV film)
2010 Jeder Mensch braucht ein Geheimnis (TV film)
2008 Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
2006 Feine Dame (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
2005 Ainoa
2001 Finnlandia
2000 Der Kreis Luther (studentský film)
1998 Quintett komplett (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 Die Bräute (TV film)
Kabel und Liebe (TV film)
1996 Autsch!!!
Spitzenleistung (TV film)
1994 Du bringst mich noch um
1992 Leas Hochzeit (TV film)
1990 Die Kaffeehaus-Clique (TV film)
1989 Frühlingserwachen (TV film)
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1984 Der Hausfreund (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Zum Brüller! - Der Komedy Klub (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda s potleskem (S08E03)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Vůně smrti (S02E10)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky