foto

Alfons Haider

  • nar. 24.11.1957 (62 let)
    Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kopfaus
2018 The Salzburg Story
2003 Dinner for Two (TV film)
1999 Kubanisch rauchen
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
1994 Höhenangst
1993 Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1989 Tatort - Blinde Angst (TV film)
1988 Tatort - Feuerwerk für eine Leiche (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
Het bittere kruid
1983 Happy Weekend
1979 Himmel, Scheich und Wolkenbruch

TV seriály

2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Riviera (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1988 Tourbillons (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1981 Helmi (TV seriál) - vyp.
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Lumière des justes, La (TV seriál)

Dokumentární

2019 Happy End am Wörthersee (TV film)
2014 Dancing Stars: Das Geheimnis eines Welterfolgs (TV film)

Host

TV pořady

2019 Opernball 2019 (TV pořad) - mod.
Starnacht am Wörthersee (TV pořad) - mod.
Starnacht aus der Wachau (TV pořad) - mod.
2018 Life Ball 2018 (TV pořad)
Opernball 2018 (TV pořad) - mod.
Starnacht aus der Wachau (TV pořad) - mod.
2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
Starnacht am Neusiedler See (TV pořad)
Starnacht am Wörthersee (TV pořad)
Starnacht aus der Wachau (TV pořad)
Starweihnacht mit Alfons Haider (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2011 ARGE Talkshow (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2007 Rat mal, wer zum Essen kommt (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Sunshine Airlines (TV pořad)
1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky