foto

Lisa Robins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rumový deník
2008 On Killing
2007 An Irish Vampire in Hollywood
2001 James Dean (TV film)
1994 Favorit
1993 Experiment Philadelphia 2
1991 Little Secrets
1990 Once In a Blue Moon (TV film)
Útočiště ulice
1988 Two Idiots in Hollywood
1987 Like Father Like Son

TV seriály

2004 JAG (TV seriál)
Sbohem a šáteček: část 1 (S09E23)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Když manžel mluví až moc (S07E25)
1994 Team Suomi (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace