foto

Curt J. Braun

  • nar. 11.9.1903
  • zem. 18.6.1961 (57 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 Bobby Dodd greift ein
Paradies der Matrosen
Peter Voss, der Held des Tages
1958 Der Greifer
Hoppla, jetzt kommt Eddie
Peter Voss, der Millionendieb
1957 Frühling in Berlin
Nachts im grünen Kakadu
Stresemann
Viktor und Viktoria
1956 Geliebte Corinna
Waldwinter
1954 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Baron Tzigane
Der Engel mit dem Flammenschwert
Die Stadt ist voller Geheimnisse
Sonne von St. Moritz, Die
Zigeunerbaron, Der
1953 Der Vogelhändler
Der unsterbliche Lump
Letzte Walzer, Der
1952 Der fröhliche Weinberg
1951 Das seltsame Leben des Herrn Bruggs
Eva im Frack
Sensation in San Remo
Torreani
1949 Liebe Freundin
1948 Im Tempel der Venus
Verlorenes Rennen
1945 Das Mädchen Juanita
Das seltsame Fräulein Sylvia
Wo ist Herr Belling?
1944 Der Engel mit dem Saitenspiel
1943 Ein glücklicher Mensch
Kollege kommt gleich
Man rede mir nicht von Liebe
1942 Die Entlassung
Geheimakte W.B.1
Má přítelkyně Josefína
Styxův případ
1941 Kleine Mädchen - große Sorgen
1940 Moje dcera žije ve Vídni
Was wird hier gespielt?
Začalo to omylem
1939 Barmherzige Lüge, Die
Die Frau ohne Vergangenheit
Drei wunderschöne Tage
1938 You and Me
1937 Druhá žena
Manéž
Vládce
1936 Romanze
Stärker als Paragraphen
Zámek ve Flandrech
1935 Roses Noires
Velký úklid
Černá růže
1934 Der Flüchtling aus Chicago
Dvojník
How's Chances?
Konjunkturritter
Láska a první železnice
Malá Dorritka
Zwischen zwei Herzen
1933 Die kleine Schwindlerin
Gipfelstürmer
Inge und die Millionen
S.A.-Mann Brand
1932 Der schwarze Husar
Die Vier vom Bob 13
Grün ist die Heide
L'amour en vitesse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace