foto

Simon Chapman

  • nar. 5.9.1977 (42 let)
    Melbourne, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 A Guide to Dating at the End of the World
2017 Hitchhiker
2016 Joe Cinque's Consolation
Killing Ground
2015 The Devil's Candy
2014 Agrese
Malá smrt
2012 Spine
2010 At the Tattooist
Griff the Invisible
2009 The Loved Ones
2008 Death at the Party
Pod povrchem
The One Thing
2007 Katoomba
2006 Paper and Sand
2005 The Mechanicals
2004 Mona Lisa
2003 The Detective Pigeon Thing

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Do ladies do that? (S01E06)
Let's Have Another Look at Your Past Perfect (S01E05)
2018 Harrow (TV seriál)
Mens Rea (S01E10)
Lex Talionis (S01E09)
Peccata Patrisi (S01E08)
další epizody (5)
Pán času (TV seriál)
Kerblam! (S11E07)
The Tsuranga Conundrum (S11E05)
2016 The Wrong Girl (TV seriál)
2015 Glitch (TV seriál)
There Must Be Rules (S01E06)
The Impossible Triangle (S01E05)
There Is No Justice (S01E04)
další epizody (6)
2014 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (5)
2013 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2012 Problems (TV seriál)
Vánoce u Moodyů (TV seriál)
Woodley (TV seriál)
2004 Double the Fist (TV seriál)

Dokumentární

2016 Servant or Slave (TV film)
2010 Zázraky (TV seriál)
2007 Great Australian Albums (TV seriál)

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Ostré jako břitva (TV seriál)
Armageddon (S04E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace