foto

Elizabeth Chambers

  • nar. 18.8.1933 (85 let)
    Easthampstead, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Fantozzi ve škole
1993 Flesh Merchant, The
1985 Lace II (TV film)
Tenko Reunion (TV film)
1976 Little Lord Fauntleroy (TV film)

TV seriály

2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1993 Hrát králem (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
1980 We, the Accused (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
1977 Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1972 Golden Bowl, The (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace