foto

Morris Barry

  • nar. 9.2.1918
    Potterspury, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2000
    Merton, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Murder: Ultimate Grounds for Divorce

TV seriály

1975 Angels (TV seriál)
1972 Spy Trap (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1967 Doctor Who (TV seriál)
The Tomb of the Cybermen: Episode 4 (S05E04)
The Tomb of the Cybermen: Episode 3 (S05E03)
The Tomb of the Cybermen: Episode 2 (S05E02)
další epizody (4)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Barnaby Rudge (TV seriál)
1957 Escape (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1985 Drummonds (TV seriál)
Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace