foto

Amiya Chakrabarty

  • nar. 30.11.1912
    Bogra, Bengálsko, Britská Indie
  • zem. 6.3.1957 (44 let)
    Bombaj, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1957 Dekh Kabira Roya
Kath Putli
1955 Seema
1954 Badshah
1953 Patita
Shahenshah
1952 Daag
1951 Badal
1950 Gauna
1949 Girls' School
1947 Mera Suhaag
1944 Jwar Bhata
1942 Basant
1941 Anjaan

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 Dekh Kabira Roya
1955 Seema
1942 Basant
1941 Anjaan
1940 Bandhan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky