foto

Luis Varela

  • nar. 11.1.1943 (76 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lo dejo cuando quiera
2016 En tu cabeza
2015 Bendita calamidad
2012 Maturita duchů
2010 Balada o smutné trumpetě
Ptáci z papíru
2008 Specialitka šéfkuchaře
2004 Crimen ferpecto
Tiovivo c. 1950
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1984 Cuando Almanzor perdió el tambor
Muñecas de trapo
1983 Cid cabreador, El
1982 Cristóbal Colón, de oficio... descubridor
Todo es posible en Granada
1981 ...Y al tercer año, resucitó
Es peligroso casarse a los 60
La tía de Carlos
Pepe, no me des tormento
1976 A la legión le gustan las mujeres... y a las mujeres, les gusta la legión
Volvoreta
1975 Solo ante el Streaking
1974 Chica y un señor, Una
Cuando los niños vienen de Marsella
Pisito de solteras
1973 Señoritas de mala compañía, Las
1972 Secuestro a la española
1970 Tonta del bote, La
1967 Guardiamarinas, Los
1966 Ciudad no es para mí, La
Nuevo en esta plaza
1965 Historias de la televisión
1964 Cumbite
Un español en la corte del rey Arturo
1963 Escala en Hi-Fi
Verbena de la Paloma, La
1961 Venganza de Don Mendo, La
1959 El Salvador
1957 Každý týden zázrak
1956 Espera, La
Piedras vivas

TV seriály

2015 Algo que celebrar (TV seriál)
2011 BuenAgente (TV seriál)
Cheers (TV seriál)
Na lodi (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
2002 Camera cafe (TV seriál)
2000 Abierto 24 horas (TV seriál)
Jacinto Durante, representante (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1978 Don Quijote de la Mancha (TV seriál)
1974 Pícaro, El (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace