foto

José María Escuer

  • nar. 1921
    Málaga, Andalucía, Španělsko
  • zem. 4.4.2003
    Altea, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Mimo hru
Viuda del capitán Estrada, La
1988 Último guateque II, El
1987 El Lute: camina o revienta
1986 Dragón Rapide
1985 Huella del crimen: El caso del cadáver descuartizado, La (TV film)
1984 El pico II
1975 Solo ante el Streaking
1971 Gallos de la madrugada, Los
1970 Don Erre que erre
1965 Aquella joven de blanco
Loca juventud
1964 Escándalo, El
1961 La venganza de Don Mendo

TV seriály

2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1997 Tocao del ala (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1987 Clase media (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Español y los siete pecados capitales, El (TV seriál)
Tarde de teatro (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1967 Historias naturales (TV seriál)
1966 Dichoso mundo (TV seriál)
Diego Acevedo (TV seriál)
Hermenegildo Pérez, para servirle (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Los encuentros (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Platea (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)
Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky