foto

Albert Médina

  • nar. 3.2.1920
    Marseille, Bouches-du-Rhône, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie
  • zem. 5.8.2009 (89 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Château, Le (TV film)
1980 Král a pták
Můj strýček z Ameriky
1977 Coeur froid, Le
Nazis dans le métro
1976 Šmoulové a kouzelná flétna
1975 Akce Lady Marlène
Malfaisants, Les (TV film)
1974 Impossible... pas français
Mouche bleue, La (TV film)
1973 Jeanne d'Arc (TV film)
1971 Visite de la vieille dame, La (TV film)
1970 Tango (TV film)
1969 Jeff
1968 Koenigsmark (TV film)
1967 Au théâtre ce soir: (TV film)
1965 Mon royaume pour un lapin (TV film)
1964 Requiem pour un caïd
1961 Flore et Blancheflore (TV film)
1960 Au coeur de la ville
Chatte sort ses griffes, La
La Servante du passeur (TV film)
Ça va être ta fête
1959 Faibles femmes
Nathalie, agent secret
Pourquoi viens-tu si tard?
1958 En légitime défense
La fille de la pluie (TV film)
Le Septieme Ciel
Maigret klade past
1957 Charmants garçons
Pod pokličkou
1956 Alerte au deuxième bureau
Fernand cow-boy
Les Duraton
Mon curé chez les pauvres
Si Paris nous était conté
Voici le temps des assassins
1954 Si Versailles m'était conté
1948 Člověk člověku

TV seriály

1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Incorrigibles, Les (TV seriál)
1979 Pour tout l'or du Transvaal (TV seriál)
Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1977 Bonsoir chef (TV seriál)
Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1976 Bonjour Paris (TV seriál)
Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
1974 Cloche tibétaine, La (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1972 Chemins de pierre, Les (TV seriál)
1968 Thibaud (TV seriál)
1965 Frédéric le gardian (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace