foto

Robert Allen Mukes

  • nar. 14.3.1964 (54 let)
    Indianapolis, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alpha Wolf
Last American Horror Show
Valentine DayZ
2017 Coffin 2
2015 Kosti a skalp
2012 Slumber Party Slaughter
2008 Krvavé vykoupení (TV film)
Tvrďák Taylor
V utajení (TV film)
2006 Strašidelný hrad
2005 Oživlá mumie (TV film)
2003 Dům tisíce mrtvol
2002 Černá maska 2: Město masek
2000 Sinbad: Beyond the Veil of Mists
1999 Hříšný prsten
1998 MP Da Last Don

TV seriály

2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
V obležení (S08E14)
2016 Westworld (TV seriál)
Optický klam (S01E07)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fugitive Number One (S06E11)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Záložní plán (S02E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Heathridge Manor (S07E19)
2010 Fake It Til You Make It (TV seriál)
2007 Tráva (TV seriál)
Doing the Backstroke (S03E01)
Veronica Mars (TV seriál)
Jak chudá holka ke štěstí přišla (S03E11)
2006 Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
2004 Rodney (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
New Orleans (S01E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
2002 Fastlane (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace