foto

Amparo Baró

  • nar. 21.9.1937
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 29.1.2015 (77 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Maktub
2007 Sedm kulečníkových stolů
2005 A falta de pan
2003 Noviembre
1995 Boca a boca
Cosas del querer: Segunda parte, Las
Palomo cojo, El
1994 Al otro lado del túnel
1989 Cosas del querer, Las
1988 Španělský vojáček
1987 Bosque animado, El
Cara de acelga
Lorca, smrt básníka (TV film)
Rozkaz, pane generále !
1985 Elegido, El
Stico
1982 En septiembre
1981 127 millones libres de impuestos
Apaga... y vámonos
1980 El divorcio que viene
1979 Nido, El
1978 Al servicio de la mujer española
1969 Carola de día, Carola de noche
1968 La banda del Pecas
1964 Tengo 17 años
1963 Chica del trébol, La
Operación: Embajada
1962 Tierra de todos
1961 Adiós, Mimí Pompón
Margarita se llama mi amor
Sendas cruzadas
Tres de la Cruz Roja
Venganza de Don Mendo, La
1960 Llama un tal Esteban
1957 Krvavá rapsodie
1956 Carta a Sara

TV seriály

2011 Quién, Los (TV seriál)
2010 Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (16)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (11)
1999 7 vidas (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
Vida y sainete (TV seriál)
1997 En plena forma (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1993 Gloria nacional, Una (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Quart segona (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1984 Cuentos imposibles (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
Que usted lo mate bien (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Silencio, estrenamos (TV seriál)
1973 Si yo fuera rico (TV seriál)
1971 Del dicho al hecho (TV seriál)
Las doce caras de Eva (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Fábulas (TV seriál)
Hora once (TV seriál)
1966 Autores invitados (TV seriál)
El tercer rombo (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Telecomedia de humor (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
Teatro catalán (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Galería de maridos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace