foto

Craig Zimmerman

  • nar. 21.5.1974 (45 let)
    Hampton, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Krvavé vykoupení (TV film)

TV seriály

2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Fulgencio (S04E13)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bunkr (S03E07)
Pánská jízda (S02E18)
2006 Velká láska (TV seriál)
Vyklizení (S01E07)
Vražedná čísla (TV seriál)
Přímo v kanceláři (S02E21)
2003 Frasier (TV seriál)
Nezávazná známost (S11E05)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Dar (S05E22)
JAG (TV seriál)
Vina (S07E04)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Perfect Christmas (S05E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace