foto

Jumi Adači

  • nar. 14.9.1981 (38 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Usuke Boys
Zenigata
2017 Tokyo Decibels
Tokyo Vampire Hotel
2015 ST - Červená a bílá akta
Óhi no jakata
2014 Hanajoi dóčú
No no nanananoka
Tonari no Reji no Umeki-san (TV film)
2013 Tokyo Teyande The Story Teller's Apprentice
2012 Jonaoši kómuin the Kóšónin 10 (TV film)
2011 11 modži no sacudžin (TV film)
Saigo no bansan: Keiji Touno Kazuyuki to shichinin no yougisha (TV film)
赤い霊柩車 漆黒の記憶 (TV film)
2009 Jódžú Mamešiba
2008 Hitorimake
2006 Kiraware Macuko no iššó
2005 Rofuto
2000 Kaze o mita šónen
1998 Ohaka ga nai!
1997 Kikanša-sensei
1996 サンタが殺しにやってきた (TV film)
1994 Hero Interview
Ie naki ko
1993 Rex: kyoryu monogatari

TV seriály

2019 Hadžimete koi o šita hi ni jomu hanaši (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Tókjó nidžúsan-ku onna (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 I's (TV seriál)
I”s (TV seriál)
Kongai Renai ni Nita Mono (TV seriál)
Legal V (TV seriál)
Miss Sherlock (TV seriál)
The Wakasugi Family (E04)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2017 Džošú seben (TV seriál)
PTA Grandpa (TV seriál)
Tókjó vampire hotel (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Designer Baby (TV seriál)
Mother Game: Kanodžo-tači no kaikjú (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2012 Omo ni naitemasu (TV seriál)
2011 Namae o nakušita megami (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Shoufu to Shukujo (TV seriál)
2008 Mitsumei: Kangetsu Kasumi Kiri (TV seriál)
2006 Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
2005 Tsumiki Kuzushi Shinso ~Ano Kazoku, Sono Ato No Higeki~ (TV seriál)
2004 Dollhouse (TV seriál)
Keidžiró Engawa nikki (TV seriál)
Čotto matte, kami-sama (TV seriál)
2003 Ooku 3 (TV seriál)
2001 Good Combination (TV seriál)
2000 Virtual Girl (TV seriál)
1999 Aoi Tori Syndrome (TV seriál)
1998 Glass no Kamen 2 (TV seriál)
1997 Glass no Kamen (TV seriál)
Hitocu jane no šita 2 (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)
Seiryû densetsu (TV seriál)
1995 Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
1994 Ie Naki Ko (TV seriál)
1993 Hitocu jane no šita (TV seriál)
1992 Gakko ga Abunai (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky