foto

Colette Renard

  • nar. 1.11.1924
    Ermont, Val d'Oise, Île de France, Francie
  • zem. 6.10.2010 (85 let)
    Saint-Rémy-lès-Chevreuse, Yvelines, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
1992 IP5: L'île aux pachydermes
1982 Mon petit âne, ma mère (TV film)
1980 La chanson de Tiber
1972 Dossiers de Me Robineau: Les cagnards, Les (TV film)
1970 Clodo
1965 Pieds dans le plâtre, Les
1963 Un roi sans divertissement
1960 Business
1959 Bal de nuit
1958 Dos au mur, Le
1946 Étoile sans lumière

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
1991 Maigret (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1963 Raisins verts, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Samedi soir (TV pořad)
1965 Palmarès des chansons, Le (TV pořad)
À chacun son la (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1954 La joie de vivre (TV pořad)
1952 Trente-Six Chandelles (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky