foto

Michel Tugot-Doris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sněhurka
2001 Bécassine - Le trésor viking - vyp.
1999 Dilettante, La
1998 Venise est une femme (TV film)
1996 Bourgeois se rebiffe, Le (TV film)
Golden Boy
1994 Asterix dobývá Ameriku
1992 À demain
1991 Catorce estaciones
Lucky Luke
Prý jsme manželé (TV film)
1990 Guerre des toiles, La
Une fille d'Ève (TV film)
1988 Le diable rose
Un coeur de marbre (TV film)
Un coupable (TV film)
1987 Je tue ŕ la campagne (TV film)
La Revanche des mortes vivantes
La rumba
1986 Banana's boulevard
Goûter chez Niels, Le
Suivez mon regard
États d'âme
1985 Double face (TV film)
Jediný svědek (TV film)
Mein lieber Schatz
Pekelný vlak
Sedmá velmoc
Stradivarius (TV film)
Telefon zvoní vždycky dvakrát
1984 Emportez-la avec vous (TV film)
Fils des alligators, Les (TV film)
Malheurs de Malou, Les (TV film)
Tu peux toujours faire tes bagages (TV film)
1983 Bourreau des coeurs, Le
On l'appelle catastrophe
1982 Legitimní násilí
Neřehtej se... je to k smíchu!
Prachy v prachu
Ve tři čtvrtě na dvě před Kristem
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Jour se lève et les conneries commencent, Le
Maison Tellier, La
Noires sont les galaxies (TV film)
Un petit paradis (TV film)
1980 Aventures de guidon fûté, Les
Grossesse de Madame Bracht, La (TV film)
La chanson de Tiber
Petite valise, La (TV film)
Phallocrates, Les
1979 Orange amère, L' (TV film)
1978 Le Passe-montagne
Úhoři
1977 Le Passe-muraille (TV film)
1975 Demoiselles à péage, Les
1974 Dernière carte, La (TV film)

TV seriály

2007 Valérian & Laureline (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1997 Blake et Mortimer (TV seriál)
Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Wacky World of Tex Avery, The (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
1995 Aphrodisia (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Les compagnons de l'aventure (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
Le Gerfaut (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)
1971 La maison des bois (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1978 Comment ça va?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace