foto

Javier Escrivá

  • nar. 21.7.1930
    Valencie, Valencia, Španělsko
  • zem. 18.7.1996 (65 let)
    Medina del Campo, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1990 El tesoro
1988 Diputada, La
1987 Veredicto implacable
1985 Nosotros en particular
1982 Embarazados, Los
1980 Mamá, levántate y anda
1979 Aquella casa en las afueras
1978 L'osceno desiderio
Ocasión, La
1977 Climax
Marián
Secretos de alcoba
¡Susana quiere perder... eso!
1976 Adulterio a la española
Amante perfecta, La
Espuela, La
Las camareras
Noche de los cien pájaros, La
1975 Bodas de Blanca, Las
Clan de los Nazarenos, El
En la cresta de la ola
Juego de amor prohibido
Los casados y la menor
Lujo a su alcance, Un
Tu dios y mi infierno
1974 Amor empieza a medianoche, El
El chulo
Tajný hřích
1973 Nová výprava dona Quijota
1972 S tetou na cestách
Vikingo, El
1965 Vuelta, La
1964 Isidro el labrador
1963 Muertos no perdonan, Los
1962 Milagro a los cobardes
1960 Príncipe encadenado, El
Rana verde, La
1959 Molokai, la isla maldita

TV seriály

1996 Yo, una mujer (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1991 Réquiem por Granada (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1986 Régimen abierto (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
Visto para sentencia (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1960 Príncipe encadenado, El

TV seriály

1997 Manos a la obra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky