foto

Hans Burmann

  • nar. 1937

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Todo es silencio
2008 Roh hojnosti
Slepé slunečnice
2007 Hvězdná louka
Lola, la película
2006 Kouzelná moc víly
2005 Pasos
2004 I ztrácet se musí umět
2003 Aunque estés lejos
Trileros
2002 Poslední vlak
2001 Clara y Elena
Mujer de mi vida, La
Visionarios
2000 Año Mariano
Besos para todos
Cigán
Pořadník
Y decirte alguna estupidez, por ejemplo, te quiero
1999 Novios
Paříž-Timbuktu
1998 El grito en el cielo
Nada en la nevera
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
Otevři oči
Siempre hay un camino a la derecha
Šťastné časy
1996 Diplomová práce
África
1995 Cosas del querer: Segunda parte, Las
Guantanamera
Mar de luna
Niño invisible, El
1994 Amnesia
Leyenda de un hombre malo, La
Náufragos, Los
Siete mil días juntos
1993 El joven Picasso (TV film)
Tocando fondo
¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 La marrana
Largo invierno, El
Mujer de tu vida 2: La mujer duende, La (TV film)
1991 Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Ohromený král
1990 El tesoro
Huella del crimen 2: El crimen de Perpignán, La (TV film)
Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
Sandino
Sombra del ciprés es alargada, La
1989 Las Cosas del Querer
Souboj pěstí
1988 Barcelonská spojka
1987 Gran Serafín, El
Guarapo
La Rusa
Lorca, smrt básníka (TV film)
1986 Pod hrozbou smrti
Radio Speed
Werther
1985 Parell d'ous, Un
V pasti
Vieja música, La
Za svitu měsíce
1984 Mon ami Washington
Nevinní svatí
Pà d'àngel
1983 El pico
Zánik šlechtického rodu
1982 Colegas
Corre, gitano
El Regreso de Eva Man
Jugando con la muerte
Si las mujeres mandaran (o mandasen)
Úl
1981 Alumnas de madame Olga, Las
Aventuras de Enrique y Ana, Las
Car crash
Gorilas a todo ritmo
Puente aéreo
Safari erótico
1980 Casa del paraíso, La
Con el culo al aire
El crimen de Cuenca
Eva man (Due sessi in uno)
Me olvidé de vivir
Mocný vliv měsíce
Perro de alambre
Tierra de rastrojos
Velký útok zombies
Viva la clase media
1979 Hnízdo zla
Los Bingueros
Miel, La
1978 Avisa a Curro Jiménez
Pár dnů z minulosti
Rebeldía
Sentados al borde de la mañana con los pies colgando
Ángel negro
1977 Chely
1976 Call Girl: La vida privada de una señorita bien
Cuando los maridos se iban a la guerra
Mauricio, mon amour
Muerte ronda a Mónica, La
Žádost o ruku
1975 Como matar a papá... sin hacerle daño
Kniha dobré lásky
Lujo a su alcance, Un
Novomanželka
Pájaros de Baden-Baden, Los
1973 Casa Flora
Legenda o rychtáři z Alamedy
1972 Guapo heredero busca esposa
Novios de mi mujer, Los
1971 Días de Cabirio, Los
Más fabuloso golpe del Far-West, El
No desearás la mujer del vecino
Simón, contamos contigo
1970 Esquizo
Golpe de mano (Explosión)
No desearás al vecino del quinto
1965 Perché uccidi ancora?

TV seriály

1993 Truhanes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky