foto

Laura Vietzen

  • nar. 23.6.1991 (26 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
2012 Atlas mraků
Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Kosmáček (TV film)
2008 Léto

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace