foto

Laura Vietzen

  • nar. 23.6.1991 (27 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
2012 Atlas mraků
Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Kosmáček (TV film)
2008 Léto

TV seriály

2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace