foto

Jan Richter-Friis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Rearview
2014 Altar
2009 Ved verdens ende
2006 Ztracený poklad templářských rytířů
1995 Balto
1993 Længe leve friheden (TV film)
1990 Casanova
1983 Københavns Karneval

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Tomorrow (S04E12)
Insatiable (S04E10)
Sick Burn (S04E08)
další epizody (6)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Dawn's Early Light (S03E16)
Into the Wild (S03E14)
další epizody (5)
2015 Powers (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
This Red Lady from Caribee (S03E06)
The Sisters Mills (S03E04)
další epizody (4)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace