foto

Petra Revenue

  • nar. 8.8.1965 (54 let)
    Lysekil, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Märta Proppmätt
2012 Ledový drak
2009 Karaokekungen
2005 O Sáře

TV seriály

2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2005 Wallander (TV seriál)
Byfånen (S01E02)
2002 Stora teatern (TV seriál)

Režijní filmografie

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace