foto

Franz Morak

  • nar. 25.5.1946 (73 let)
    Graz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
1996 Kateřina Veliká (TV film)
1994 Phettbergs nette Leit Show
1991 Heldenfrühling
Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1986 Anastázie (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
Rána z milosti
1974 Verurteilt 1910 (TV film)
1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)

TV seriály

1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Sibirien (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1991 Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky