foto

Helmut Janatsch

  • nar. 12.10.1918
    Braunau am Inn, Rakousko-Uhersko
  • zem. 24.11.1989 (71 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1985 Der Marquis von Keith (TV film)
Red Heat
1981 Der Schüler Gerber (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
1978 Auf freiem Fuss
Straße, Die (TV film)
1975 Viel Lärmen um nichts (TV film)
1972 Nezapomenutelný valčík
Sultan zu verkaufen (TV film)
1971 Kaiser Karls letzte Schlacht (TV film)
Operation Walküre (TV film)
1968 Bei Kerzenlicht (TV film)
1967 Postlagernd Opernball - Die Affäre Redl (TV film)
1966 Der Fall Auer/Ranneth - Unschuldig hinter Gittern (TV film)
Ein Bruderzwist in Habsburg (TV film)
1965 Himbeerpflücker, Der
1964 Nathan der Weise (TV film)
1963 Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Desátník smolař
Die Rebellion (TV film)
1961 Bridge mit Onkel Tom (TV film)
Jedermann
The Secret Ways
1960 Falle, Die (TV film)
Zeit und die Conways, Die (TV film)
1958 Die Conways und die Zeit (TV film)
1956 Wilhelm Tell
1954 Das Licht der Liebe
Hochstaplerin der Liebe
Sauerbruch - Das war mein Leben
1952 Abenteuer in Wien
Ich hab' mich so an Dich gewöhnt
No Time for Flowers
Seesterne
1951 Asphalt
Jaro na ledě
1950 Das Kind der Donau
1949 Eroica

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Schatz des Kaisers, Der (TV seriál)
1983 Secret diplomatique (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
The Saving Remnant (E04)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Omer Pacha (TV seriál)
1964 Wolken über Kaprun (TV seriál)

Divadelní záznam

1983 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1960 Das weite Land (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky