foto

Félix Navarro

  • zem. 8.12.2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tady kdo neběží, tak lítá
1990 Yo soy ésa
1989 Las Cosas del Querer
1982 Pestańas postizas
1980 Chocolate
1973 Luisa Fernanda (TV film)
1966 Acompáñame
1965 Más bonita que ninguna
1963 Esa pícara pelirroja
1961 Rosa de Lima
1959 Gayarre

TV seriály

1996 Querido maestro (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1986 Nunca se sabe (TV seriál)
Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 Comedia musical española, La (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1971 Tres mosqueteros, Los (TV seriál)
1968 Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Escuela de matrimonios (TV seriál)
1966 La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias de mi barrio (TV seriál)
Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky