foto

Jaime Blanch

  • nar. 9.9.1940 (80 let)
    Collado Villalba, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dva ostří hoši
Torremolinos 73
1999 Familia... 30 años después, La (TV film)
1995 Den šelmy
1993 Akce Mutant
1979 La familia, bien, gracias
1976 Araña y cierra España
1975 Olvida los tambores
1968 Killer, adios
1967 Historia de la frivolidad (TV film)
1966 Últimas horas, Las
1965 I quattro inesorabili
La familia y... uno más
La vida nueva de Pedrito de Andía
1962 De la piel del diablo
Héroes de blanco
La gran familia
1961 Ha llegado un ángel
1957 Marido de ida y vuelta, Un
1954 Caballero andaluz, Un
1953 Jeromín
La Guerra de Dios
1952 Gloria Mairena

TV seriály

2020 #Encrucijada (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
Días de futuro pasado (S04E08)
Pretérito imperfecto (S04E07)
El tiempo vuela (S04E06)
další epizody (8)
2019 Hospital Valle Norte (TV seriál)
Fantasmas (E08)
Nosferatu (TV seriál)
The Dark Tunnels (S01E06)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Entre dos tiempos (S03E13)
Contratiempos (S03E12)
Tiempo de verbena (S03E11)
další epizody (13)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
Hasta que el tiempo nos separe (S02E12)
Tiempo de lo oculto (S02E11)
další epizody (13)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
La leyenda del tiempo (S01E08)
Tiempo de venganza (S01E07)
Tiempo de pícaros (S01E06)
další epizody (8)
2012 Aida (TV seriál)
2011 BuenAgente (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
2006 Los simuladores (TV seriál)
Tirando a dar (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Casi perfectos (TV seriál)
Mis adorables vecinos (TV seriál)
¿Se puede? (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Academia de baile Gloria (TV seriál)
Ciudad sur (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Vida y sainete (TV seriál)
1996 Obsesión (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1980 Tarde de teatro (TV seriál)
1977 Mujeres insólitas (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1974 Juan y Manuela (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1966 Diego Acevedo (TV seriál)
La pequeña comedia (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky