foto

Nuria Carresi

  • nar. 12.6.1940
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 7.4.1999 (58 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Tiempo con Elena
1966 Las viudas

TV seriály

1997 Pasen y vean (TV seriál)
1994 Función de noche (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1986 La voz humana (TV seriál)
1984 Veraneantes (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1974 Crónicas fantásticas (TV seriál)
Noche de teatro (TV seriál)
Original (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
La tía de Ambrosio (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
Pequeño estudio (TV seriál)
1967 Historias naturales (TV seriál)
La familia Colón (TV seriál)
1966 El tercer rombo (TV seriál)
Los encuentros (TV seriál)
Teatro breve (TV seriál)
Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Tiempo y hora (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Sospecha (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace