foto

Rosa Fontana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Licántropo: El asesino de la luna llena
1992 Mujer de tu vida 2: Las mujeres de mi vida, La (TV film)
1983 1919, Kronika úsvitu
1979 Los mitos: Electra (TV film)
1978 Estimado Sr. juez...
1974 Cinco almohadas para una noche
1973 Celos, amor y Mercado Común
La curiosa
Las tres perfectas casadas
1972 Vikingo, El
1971 Black story (La historia negra de Peter P. Peter)
Hay que educar a papá
Melancolicas, Las
Nada menos que todo un hombre
Pepíku, pojeď do Německa
1970 ¡Se armó el belén!

TV seriály

2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1976 Teatro estudio (TV seriál)
1974 Noche de teatro (TV seriál)
Telecomedia (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1971 La tía de Ambrosio (TV seriál)
Obra completa (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
Remite Maribel (TV seriál)
1969 La risa española (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky