foto

Paca Gabaldón

  • nar. 10.5.1949 (70 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Deseos
2008 Carmo
2005 Precio de una Miss, El (TV film)
2004 Iris
2002 Alas rotas
2001 Přízrak univerzity
2000 Společenství
1997 Niño nadie
1995 Hermana, pero ¿qué has hecho?
1988 Diputada, La
1987 El bosque animado
Redondela
1984 Pažbou do zubů
Último penalty, El
1982 Diamantové náměstí
1981 Barcelona sur
Dos pillos y pico
Millón por tu historia, Un
Patrizia
1977 Fin de la inocencia, El
1976 Cuando los maridos se iban a la guerra
Espuela, La
Mauricio, mon amour
Violación, La
1975 Madres solteras
Metralleta 'Stein'
Qué bravas son las solteras
1974 Boda o la vida, La
Dormir y ligar: todo es empezar
Reprimido, El
1973 La curiosa
Me has hecho perder el juicio
Nová výprava dona Quijota
1972 Caserío, El
Drácula contra Frankenstein
La semana del asesino
Ligue Story
Vikingo, El
1971 Black story (La historia negra de Peter P. Peter)
I pirati dell'isola verde
1970 Abominable hombre de la Costa del Sol, El
Tonta del bote, La
1969 Susana
1968 Cuidado con las señoras
No desearás la mujer de tu prójimo
No le busques tres pies...
Secretarias, Las
1967 Novios 68
1965 Ganarás el pan

TV seriály

2008 Fago (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Día que me quieras, El (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1994 Compuesta y sin novio (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1979 Que usted lo mate bien (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky